BENEFICII CÂND CUMPARĂȚI IMPRIMANTE ECONOMICE EPSON ECOTANK

11-09-2024
Андрей Томуз

În perioada 15 august - 15 octombrie 2024, la achiziționarea de imprimante fără cartuș sau MFP-uri Epson EcoTank din lista de modele de mai jos, veți primi cadou 300 de puncte electronice, echivalentul a 300 de lei, care pot fi cheltuite pentru completarea dvs. cont de telefon mobil la urmatorii operatori Orange, Moldcell, Unite.

 

 

CARE SUNT AVANTAJE CHEIE ALE EPSON?

  • Epson EcoTank este popular - peste 90 de milioane de unități au fost deja vândute în întreaga lume!
  • Tehnologia Epson Heat-Free vă va reduce amprenta de carbon:
  • Kit de pornire cu cerneală cu resurse mari. Setul de pornire cu cerneală va dura mii de pagini, în funcție de model și de condițiile de imprimare. Aflați mai multe despre resursă în descrierea modelului Epson EcoTank de pe site-ul epson.ua.
    • Cumpărați oricare dintre modelele specificate de imprimante sau MFP-uri Epson EcoTank L3200, L3201, L3250, L3251, L3256, L3260, L3266, L3550, L4260, L4267, L5290, L8050, L8180, partenerii autorizați din Moldova care participă la L8180 promovare.
    • Scanați codul QR sau urmați linkul din Viber Chat Bot. Pentru a utiliza Viber Chat Bot, trebuie să descărcați și să instalați aplicația Viber pe smartphone (din AppStore pentru dispozitive Apple sau PlayMarket pentru dispozitive Android) și să vă înregistrați în ea. Completați formularul prin Viber Chat Bot selectând „Înregistrați vânzarea”.
  • Ieșire rapidă a primei pagini. Imprimantele nu pierd timpul încălzindu-se atunci când pornesc sau ies din modul standby și încep imediat să imprime;
  • Cap de imprimare de lunga durata. Spre deosebire de alte tehnologii bazate pe căldură, Epson Heat-Free nu expune capul de imprimare la temperaturi ridicate;
  • Consum redus de energie. Pentru a imprima, o imprimantă de acasă are nevoie doar de 8 până la 25 de wați de tensiune, în funcție de model.

 

CUM SE PARTICIPA LA PROMOȚIE:

1. Pentru a acumula puncte promoționale prin chatbot:

 

Organizator și executant al acțiunii: SOCIETATE CU RĂSPUNDERE LIMITĂ „SOFTLINE MOBILE SYSTEMS”, Locație: Ucraina, 02160, Kiev, Vossoedineniya Ave., 15, birou 404 B.

 

In functie de model. Datele de randament al containerelor Epson se bazează pe măsurători bazate pe metodologia Epson folosind mostre de testare de tipărire ISO/IEC 19752. Datele de randament nu se bazează pe ISO/IEC24711. Datele pot varia în funcție de tipul de imagini imprimate, setările de imprimare, tipul hârtiei, frecvența de utilizare, umiditatea și temperatura zonei de imprimare

 

Комментарии

Lasati un Comentariu

Comentantați: