Voucher cadou - e cel mai bun cadou pentru omul drag sau un prieten.

gift1.jpg

Cât de des vă confruntați cu problema alegerii unui cadou pentru cineva apropiat?
Deși există mai puține întrebări legate de cadourile pentru cei mai apropiați oameni (le cunoști obiceiurile, știi ce le place și ce nu), cu persoanele din afara cercului intim, lucrurile sunt mult mai complicate.

gift2.jpg
Rareori cineva își dorește ca cadoul său să zacă într-un dulap și să se prăfuiască până când este aruncat în timpul unei curățenii generale sau este dat altcuiva pentru că nu mai este necesar.
gift3.jpg
Un cadou nu este doar un semn de atenție. Este, de asemenea, o amintire constantă a persoanei care l-a dăruit.
gift4.jpg

Oferiți persoanei dragi un voucher cadou de la "Hi-Tech" și fiți siguri că va alege cadoul dorit și își va aminti de gestul dvs. de recunoștință!

%D1%81%D0%B5%D1%80%D1%82%D0%B8%D1%84%D0%
Certificatul de reduceri, denumit în continuare " Voucher cadou ", este proprietatea "Hi-Tech Group" S.R.L.
  • "Voucher cadou" este un certificat la purtător (nepersonalizat) și orice persoană fizică care prezintă certificatul poate beneficia de o reducere la achiziționarea de bunuri în rețeaua de magazinelor “Hi-Tech”.
  • În cazul în care certificatul este pierdut, inclusiv în caz de furt, acesta nu poate fi redobândit.
  • În cazul în care valoarea voucherului cadou depășește valoarea cumpărăturii, diferența dintre valoarea voucherului cadou și valoarea cumpărăturii nu poate fi utilizată data viitoare.
  • Perioada de valabilitate a "Voucherului cadou" este limitată la 6 luni și este determinată de termenii și condițiile promoționale ale rețelei de magazine Hi-Tech. Pentru a vă familiariza cu termenii și condițiile promoțiilor, vă rugăm să vizitați site-ul oficial la www.h-t.md. "Voucherul cadou" nu poate fi utilizat după data de expirare.
  • În timpul efectuării unei cumpărături, "Voucherul cadou" se înmânează casierului.
  • "Voucherul cadou" nu poate fi utilizat pentru retrageri în numerar.
  • În cazul returnării produsului achiziționat prin utilizarea unui "voucherului cadou", se va acorda o rambursare pe un nou certificat de aceeași valoare nominală.
  •  "Voucherele cadou" au un grad special de protecție. În cazul în care există îndoieli în privința autenticității certificatului, vânzătorul are dreptul de a retrage certificatul fără a oferi în schimb produsele.
  •  "Voucherul cadou poate fi schimbat pe un alt voucher cu o valoare echivalentă în magazinele "Hi-Tech" (pentru solicitări de schimb, contactați casieriile din magazine).


"Hi-Tech Group S.R.L. își rezervă dreptul de a modifica prezentul regulament.