Certificatul de reduceri, denumit în continuare " Voucherul cadou", este proprietatea "Hi-Tech Group" S.R.L.

"Voucherul cadou" este un certificat la purtător (nu este personal), iar orice persoană fizică ce prezintă certificatul poate beneficia de o reducere la achiziționarea produselor în rețeaua magazinelor "Hi-Tech".

În caz de pierdere a certificatului, inclusiv în caz de furt, acesta nu poate fi recuperat.

În cazul în care valoarea voucherului cadou depășește valoarea cumpărăturii, diferența dintre valoarea certificatului și valoarea cumpărăturii nu poate fi utilizată data viitoare.

Valabilitatea voucherului cadou poate fi limitată și determinată de termenii și condițiile evenimentelor promoționale, care au loc în rețeaua magazinelor "Hi-Tech". Vă puteți familiariza cu termenii și condițiile promoțiilor pe site-ul web al "Hi-Tech Group" S.R.L. accesând www.h-t.md. "Voucherul cadou" nu poate fi utilizat după data de expirare.

În timpul efectuării unei cumpărături, "Voucherul cadou" se înmânează casierului.

" Voucherul cadou" nu poate fi folosit pentru obținerea banilor în numerar.

În cazul returnării bunurilor achiziționate cu ajutorul " Voucherului cadou ", rambursarea nu se efectuează pe un nou certificat cu valoare nominală similară și nu este supusă reutilizării de către persoana care a prezentat cecul fiscal corespunzător sau un alt document care să confirme utilizarea certificatului emis anterior.

 "Voucherele cadou” au un grad special de protecție. În cazul unor îndoieli cu privire la autenticitatea certificatului, vânzătorul are dreptul de a retrage certificatul fără a oferi marfa la schimb.

 "Voucher cadou" poate fi schimbat pe un certificat cu valoare similară în toate magazinele "Hi-Tech" (contactați casieria pentru schimb).

"Hi-Tech Group" S.R.L. își rezervă dreptul de a modifica aceste reguli.