Compania “HI-TECH GROUP” S.R.L. activeaza pe piata electronicei si tehnicei de uz casnic din anul 2016.

Principiile de baza in activitatea noastra sunt:

  • Responsabilitate;
  • Intelegerea cerintelor cumparatorului;
  • deservirea la nivelul cel mai inalt.

Scopul principal al activitatii – realizarea  dorintelor dvs., oferindu-vă posibilitatea de a va bucura de confortabilitatea cumpărăturilor în rețeaua noastră.

Principala prioritate de a face comanda in “HI-TECH”:

  • profesionalismul echipei noastre;
  • dorinta de a va veni mereu in ajutor;
  •  deservire de inalta calitate, in mod individual;
  • economia de timp pentru a efectua cumpăratura;
  •  pret accesibil la toata gama de marfuri prezentata în magazinele noastre.

 

Constientizind responsabilitatea fata de cumparatorii si partenerii nostri, noi zilnic lucram pentru îmbunătătirea calitatii serviciilor noastre.

In anul 2019 lansam un WEB-service modern  în formatul unui magazin online. Acest service este conceput pentru organizarea vânzărilor cu amănuntul pe întregul teritoriul al Republicii Moldova,  cu livrare directa electrocasnicilor la cumpărătorul final.

In magazinul online www.h-t.md sunt prezentate peste 8000 de pozitii de la  30 de marci de top cu garantie de la producatorul oficial.

Sistemului bine stabilit a livrarii marfurilor către clienții noștri în toate regiunile Moldovei, permite procurarea bunurilor de la noi cât mai curând posibil.

Pentru comoditatea alegerii marfurilor dupa parametrii de baza, cumparatorul are posibilitatea sa utilizeze sortarea si compararea specificatiilor.  De asemenea, clienții magazinului nostru  pot comanda serviciul  de conectare de la Centru de Service Autorizat, care este foarte important pentru pastrarea condițiilor de garanție în timpul funcționării.

“HI-TECH GROUP” S.R.L.  oferă condiții favorabile de cooperare, nu numai pentru cumpărătorii cu amănuntul, dar, de asemenea si pentru clienții cumparaturilor angro.  În relațiile cu clienții, vom respecta  „Legea cu privire la protecția drepturilor consumatorilor“, care oferă o garanție suplimentară a deservirii de înaltă calitate.

HI-TECH - alegem ce e mai bun!