Ap. de deshidratare/fruct. Zilan ZLN1932
- — Ridicare personală
- — Livrare în Moldova
- — Livrare în raza mun. Chișinău (gratuit)
Войдите в учётную запись, чтобы мы могли сообщить вам об ответе
Deshidratarea fructelor si legumelor este modul prin care se reduce continutul natural de apa pana la o anumita limita, fara a se distruge sau a se deprecia valoarea alimentara a produselor ce se deshidrateaza.
Alimentele deshidratate revin la forma, culoarea si gustul initial in momentul in care sunt adaugate in mancare, mult mai bine decat alimentele congelate sau conservate in borcan. In felul acesta mancarurile vor avea o aroma si o culoare mai placuta.
Prin deshidratare, putem conserva alimente care vara sau toamna sunt disponibile din belsug pentru a le putea consuma iarna sau primavara atunci cand acestea nu mai sunt disponibile.
Avantajul acestui proces de conservare consta in mentinerea aromei si gustului alimentelor, acestea fiind astfel mult mai sanatoase pentru organism decat produsele cu aditivi si conservanti. Puteti miza pe eficienta si fiabilitatea acestor deshidratoare de alimente.
Temperaturile de uscare recomandate pentru diverse alimente:
- Plante: 35-50 °C
- Aluat la dospit: 40-45 °C
- Iaurt: 40-45 °C
- Legume: 50-55 °C
- Fructe: 60-70 °C
- Carne / Peste: 65-70 °C
Alte detalii tehnice:
- 5 rafturi de uscare
- Sistem perfect de circuatie a aerului 360
- Termostat digital
- Temporizator
- Usor de utilizat si curatat
- Diverse alimente
- Operatiune silentioasa
- 220-240,50Hz, 245W
Lasati un Comentariu