Pentru carne tocată mică sau mare
În funcție de fel de mâncare, pot fi necesare grade diferite de tocare a cărnii. Alege un disc cu gauri de 3 sau 8 milimetri pentru a asigura rezultatul perfect pentru reteta ta preferata. Astfel vei prepara chiftelele perfecte, burgerii, carnatii sau sosul bolognese.
Puteți alege cum să tocați legumele, să radați parmezanul sau să tăiați nuca. Setul include trei accesorii diferite: pentru feliere groase, mărunțire și răzuire. Aceste atașamente pot face față oricărei sarcini.
Sistemul cu două șuruburi asigură extragerea maximă a sucului din fructe și legume moi. După stoarcere, sucul este separat de pulpă. Drept urmare, se dovedește a fi o consistență ideală, fără spumă sau bule de aer. În timpul extracției, sucul nu se încălzește, așa că reține toate enzimele și nutrienții. Bucurați-vă de sănătate perfectă!
Masina de tocat carne este usor si rapid de demontat. Toate piesele pot fi spălate în apă caldă cu detergent adăugat și utilizați o perie moale pentru a îndepărta reziduurile mari. Uscați sau ștergeți bine piesele înainte de asamblare. Pentru a crește durata de viață, stergeti lama și discurile de șlefuit cu ulei.
Masina de tocat carne este echipata cu un comutator pentru rotirea inversa a melcului. Reversul va face față bucăților de carne blocate - în modul invers, melcul le va împinge înapoi. Această funcție vă economisește timp, deoarece nu este nevoie să dezasamblați mașina de tocat carne pentru a curăța melcul de fibre de carne blocate.
Lasati un Comentariu